הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג תפו"א
150 סמ"ק שמן זית
1 כף רסק עגבניות
5 גרעני הל
5 שיני שום פרוסים דק
1.5 כפות אריסה או לפי הסיבולת
מלח לפי הטעם
2 כוסות מים חמים
אופן ההכנה
1.מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לטבעות ברוחב של 1 ס"מ.
2.מחממים את השמן במחבת גדולה עם מכסה.
3.מוסיפים את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים למעט המים
ולטגן תוך עירבוב כ 5 דקות עד שרסק העגבניות הופך להיות סמיך
4.להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל 20-30
דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון