חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה פיקנטיים חם או קר נוסח אלגיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוא"ד פיקנטי מעולה כתוספת ולדעתי עוד יותר טעים בחום החדר brצבעוני וטעים
תפוח אדמה פיקנטיים חם או קר נוסח אלגיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוא"ד פיקנטי מעולה כתוספת ולדעתי עוד יותר טעים בחום החדר brצבעוני וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג תפו"א
150 סמ"ק שמן זית
1 כף רסק עגבניות
5 גרעני הל
5 שיני שום פרוסים דק
1.5 כפות אריסה או לפי הסיבולת
מלח לפי הטעם
2 כוסות מים חמים
אופן ההכנה
1.מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לטבעות ברוחב של 1 ס"מ.
2.מחממים את השמן במחבת גדולה עם מכסה.
3.מוסיפים את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים למעט המים
ולטגן תוך עירבוב כ 5 דקות עד שרסק העגבניות הופך להיות סמיך
4.להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל 20-30
דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון