הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 חצילים בינוניים
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות יוגורט
1-2 כפות שמן קנולה
מלח, פלפל לפי טעם
חופן פטרוזיליה/שמיר קצוצים (לא הכרחי)
אופן ההכנה
לקלות את החצילים על האש, (או לשים במיקרוגל לכ-14 דקות). לפני ההכנסה למיקרוגל רצוי לעשות חתך אחד לאורכו של כל חציל.
לאחר הקלייה, להוציא את התוך בעזרת כף לצלחת או תבנית פיירקס עגולה ולקצוץ גס.
להוסיף את יתר החומרים, לתבל ולצנן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון