הוראות הכנה
מרכיבים
6 מלפפונים
1/2 1 (כ-175 גרם) פתיתי שקדים
3 כפות שמן
2 כפות חומץ יין
3 כפות מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית סוכר חום
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
פורסים את המלפפונים לפרוסות דקות ושמים בקערה.
זורים למעלה את השקדים.
להכנת הרוטב:
מערבבים יחד שמן, חומץ, מיץ לימון, חרדל, סוכר, מלח ופלפל שחור.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
מקררים כ-30 דקות במקרר.
מוציאים ומערבבים שוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון