הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעיים של עוף
4 כפות חרדל משובח
2 כפות סוכר חום / או דבש
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידה מתפוז אחד
1 תפוז קלוף ופרוס
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד מיץ התפוזים ופרוסות התפוז.
מושחים את הכרעיים היטב ומניחים על תבנית אפייה.
שופכים את מיץ התפוזים ומסדרים את פרוסות התפוז מסביב
אופים כשעה ב180 מעלות, רצוי להפוך באמצע האפייה ולקת עליהם מן הרוטב.
העוף מוכן כאשר הוא מקבל צבע שחום ויפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון