הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פסטה פפרדלה, רצוי עשויה בבית
500 גרם בשר בקר רך (רצוי סינטה), חתוך לרצועות דקות.
2 שיני שום
1/3 כוס יין אדום
1/4 חבילה חמאה
6-7 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את העגבניות המיובשות בחצי כוס מים במשך שעה לפחות.
2. מטגנים בחמאה את השום ומוסיפים את נתחי הבשר. ממליחים ומפלפלים.
3. אחרי 3-4 דקות מוצאים את הבשר ומוסיפים את היין וחצי מכמות המים שבהם הושרו העגבניות המיובשות..
4. ממשיכים לבשל על אש גבוהה עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי.
5. מחזירים למחבת את הבשר ומוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה נוספת ומורידים מהאש.
6. שופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון