הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פנה
250 גרם בשר בקר סינטה, חתוך לרצועות דקות
250 גרם עגבניות שרי
1/3 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום
1 כפית רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בשמן זית ואחרי דקה מוסיפים את הבשר.
2. מטגנים את הבשר והופכים מעת לעת עד שהוא משחים מכל צדדיו.
3. ממליחים ומפלפלים ומוסיפים למחבת את עגבניות השרי, חתוכות ל-4.
4. מבשלים במשך 10 דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט שמן נוסף ומעט מהמים שבהם בושלה הפסטה.
5. מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
6. כאשר הפסטה מוכנה, שופכים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הבשר.
7. מערבבים דקה נוספת על האש ומגישים מייד.
8. אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה או "תלתלי פרמזן".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון