הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פפרדלה
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ומטוגן בשמן זית
2 כוסות ציר מרק עוף
2 כפיות חרדל דיז'ון
2 כפיות דבש
2 כפיות קורנפלור
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לטבעות
אופן ההכנה
1. מערבבים את ציר המרק, החרדל, הדבש והעמילן ובוחשים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
2. מעבירים למחבת בינונית ומוסיפים את רצועות העוף, הפלפלים והבצל ומחממים על אש בינונית עד רתיחה.
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך.
4. מורידים מהאש, שופכים על הפפרדלה שבושלו זה עתה ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון