חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פפרדלה ועוף בדבש וחרדל דיז'ון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פפרדלה ועוף בדבש וחרדל דיז'ון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פפרדלה
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ומטוגן בשמן זית
2 כוסות ציר מרק עוף
2 כפיות חרדל דיז'ון
2 כפיות דבש
2 כפיות קורנפלור
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לטבעות
אופן ההכנה
1. מערבבים את ציר המרק, החרדל, הדבש והעמילן ובוחשים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
2. מעבירים למחבת בינונית ומוסיפים את רצועות העוף, הפלפלים והבצל ומחממים על אש בינונית עד רתיחה.
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך.
4. מורידים מהאש, שופכים על הפפרדלה שבושלו זה עתה ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון