חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרפלה ברוטב בשר עגל טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרפלה ברוטב בשר עגל טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פרפלה, רצוי מפסטה ביתית
400 גרם בשר עגל שמן מעט
2 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. קוצצים את בשר העגל דק דק בעזרת סכין חדה.
2. מועכים את השום ומטגנים אותו בשמן הזית עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
3. מוסיפים למחבת את בשר העגל ומטגנים 6-8 דקות עד שלא נותרים חלקים בלתי מטוגנים.
4. מוסיפים למחבת את היין, ממליחים ומפלפלים ומבשלים 10 דקות נוספות.
5. מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה. מוציאים מסיר הפסטה 1/3 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב.
6. מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם הבשר. בוחשים מעט ומגישים.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון