חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת לורנצו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסו ותהנו
פשטידת לורנצו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסו ותהנו
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות לורנצו פטריות וגבינה
2 שמנת מתוקה
500 גר' מוצרלה מגורדת
1 קופסה שימורי פטריות(עדיף פטריות טריות)
שמיר
מלח,פלפל
גבינה צהובה מגורדת לקישוט
אופן ההכנה
לבשל את הלורנצו לפי הוראות היצרן ולסנן ממים
לטגן קלות את הפטריות במעט חמאה.
להוסיף את יתר החומרים -ולערבב.
להכניס לתבנית חסינת אש.
לאפות 30 דק' בחם 180 מעלות עם נייר כסף.
להסיר את הנייר ולאפות עוד 45-50 דק' בחום 170 מעלות עד שיהיה שחום.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון