הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
להכנת השעועית (שעועית לבנה ברוטב רסק עגבניות)
צריך לבשל את זה בסיר לחץ לזירוז ההכנה.
8 כוסות מים
כוס שעועית לבנה
כף מלח
200 גר' רסק עגבניות
אופן ההכנה
להכנת האורז:
מרתיחים 3 כוסות מים עם רבע כפית מלח ו-3/4 כוס שמן אחרי שהמים רותחים מוסיפים 2 כוסות אורז.
נותנים לזה לרתוח ואח"כ מנמיכים את האש עד שהמים נספגים. כשהמים נספגים מעבירים לאש קטנטנה על מעומם ולא פותחים את המכסה למשך חצי שעה.
להכנת השעועית:
לבשל בסיר לחץ כשעה ורבע (אחרי שרותח מנמיכים את האש).
מוציאים ובודקים אם השעועית סמיכה. אם היא סמיכה מוסיפים מים רותחים וממשיכים לבשל על אש קטנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון