חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוזים בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוזים בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוזים
3 כפות ליקר תפוזים
½ כוס סוכר + ¼ כוס מים
עבור הקרמל:
½ כוס סוכר + ¼ כוס מים
אופן ההכנה
חותכים רצועות דקות מקליפת שני תפוזים (ללא החלק הלבן) בעזרת זסטר , ומרתיחים אותם במים לשתי דקות, מסננים ושומרים בצד.
קולפים את התפוזים, פורסים אותם לרוחב לפרוסות דקות ומגלענים.
מניחים את הפרוסות בתבנית פיירקס שקופה.
יוצקים מעל את ליקר התפוזים.
מרתיחים על אש גבוהה ½ כוס סוכר + ¼ כוס מים בלי לערבב.
מנמיכים את האש לחום בינוני וממשיכים להרתיח בלי לערבב עד שמסמיך.
מוסיפים לנוזל את קליפת התפוזים ומרתיחים עד שהקליפות הופכות למעט שקופות.
מוציאים מהרוטב במזלג, מפרידים, מניחים להתקרר על נייר אלומיניום.
מבשלים יחד ½ כוס סוכר ו- ¼ כוס מים עד שהתמיסה מגיעה לצבע קרמל עשיר.
יוצקים את הקרמל באופן שווה על התפוזים, מקררים מעט, ומפזרים מעל את הקליפות הממותקות.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון