הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מסוג ריזוטו
1 חבילה או 100 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1 ביצה
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
או חמאה
לרוטב:
1 חבילה שוקולד מריר,
75 גרם שמנת מתוקה
2 כפות ליקר תפוזים
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז ב-2 כוסות מים ומוסיפים את הסוכר.
2. מוציאים את האורז מהסיר ומניחים להתקרר. מערבבים באורז את הסוכר.
3. שוברים את השוקולד לקוביות קטנות.
4. לוקחים קובית שוקולד ועוטפים אותה באורז, תוך יצירת כדור אורז. או יוצרים
5. מהאורז כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ, מחוררים את הכדור עם האצבע, ממלאים בקוביית שוקולד וסוגרים את הכדור.
6. טובלים כל כדור בביצה ובפירורי לחם ומטגנים בחמאה או בשמן
7. מוציאים מהמחבת, מניחים לכמה שניות על נייר סופג וטובלים ברוטב שוקולד מומס.
הרוטב:
1. ממיסים את השוקולד במיקרו.
2. מוסיפים לשוקולד את השמנת ובוחשים היטב.
3. מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון