חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל-12 מאפינס:
1 חבילה (350 גר') קמח תופח
1 כפית מחוקה מלח
2 כפות טימין טריה קצוצה
2 כפות פטרוזילה קצוצה
5 כפות זיתים ירוקים מגולענים חתוכים גס.
2 ביצים
1 גביע(250 גר') גבינה לבנה.
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת.
150 גר' חמאה מומסת.
שלושת רבעי כוס חלב.
לרוטב:
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף שמן זית
4 כפטת עירית קצוצה דק
אופן ההכנה
1. לחמם תנור לחום גבוה 200 מעלות.
2. לשמן היטב את השקעים של תבנית מאפינס. גדולה.
3. בקערה,לערבב את הקמח עם המלח הקורנית הפטרוזילה והזיתים הקצוצים.
4. בקערה אחרת לטרוף ביצים עם הגבינות,החמאה והחלב.
5. לאחד בין 2 התערובות לבלילה אחידה.
6. למלא את שקעי התבנית על מחצית מנפחם.
7. לאפות כ-20 דק' או עד שקיסם הננעץ במרכז על מאפינס יוצא יבש.
8. להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים.
9. מגישים את המאפינס חמימים בלווית הרוטב.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון