הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 פלפליפ ירוקים בהירים
כוס וחצי אורז
2 בצלים גדולים קצוצים
צרור שמיר
2 עגבניות מרוסקות
1 עגבניה גדולה
מלח,פלפל שחור
כוס מים
2 כפות רסק עגבניות
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
להזהיב הבצל במעט שמן להוסיף אורז שמיר קצוץ עגבניות מרוסקות ותבלינים
לערבב היטב כמה דקות ולהוריד מהאש. לקרר.
לשטוף ולנקות הפלפלים מהעוקץ והגרעינים. לחתוך את העגבניה לקוביות .
למלא במלית עד לשלושת רבעי הפלפל ולנעוץ קוביית עגבניה מעל.
להניח הפלפלים בסיר בצפיפות, לערבב בקערית מים רסק ולימון ולשפוך על הפלפלים.
להרתיח,להנמיך לאש הכי קטנה, לכסות היטב ולבשל כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון