הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חצוי לרוחב ופרוס לאורך
שמן זית
מלח גס
1 עגבנייה חצויה ופרוסה דק
2 כפות מיונז
1 כף חומץ בלסמי
2 טיפות טבסקו
מעט מלח
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות החציל על תבנית אפיה. מזליפים מעל שמן זית ומפזרים מעט מלח גס. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות. מצננים. מערבבים את המיונז עם החומץ הבלסמי, הטבסקו ומעט מלח.
מסדרים את החצילים על צלחת הגשה. מורחים על כל חציל מעט מתערובת המיונז. מסדרים מעל את העגבניות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון