חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטרומבולי - גלילת סלמי וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטרומבולי - גלילת סלמי וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בצק פיצה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם נקניק סלאמי פרוס דק
100 גרם גבינה צהובה פיקנטית, מסוג טל העמק או קשקבל
2 פלפלים ירוקים או אדומים, קלויים וקלופים
מלח ופלפל שחור
1 ביצה טרופה.
אופן ההכנה
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים
על משטח מקומח יוצרים מכל חלק של הבצק עיגול בקוטר של כ-25 ס"מ
מפזרים מעל שכבה דקה אחידה של פרמזן
מפזרים מעט מלח וממליחים קלות
מסדרים מעל רבע מכמות הסלאמי, הגבינה הצהובה והפלפלים הקלויים.
מגלגלים את הבצק וסוגרים את הקצוות.
מכינים גלילות דומות משאר הבצק והחומרים.
מניחים את הגלילות בתבנית על נייר אפייה.
מורחים מעל ביצה טרופה.
עם סכין חד יוצרים חתכים על גבי הגלילות.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שמזהיב.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון