הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' בצל ירוק - לדפוק בפטיש
50 גר' גזר פרוס - לדפוק בפטיש
50 גר' ג'ינג'ר טרי פרוס - לדפוק בפטיש
2. כוסות סויה
2. כוסות מירין
2. כוסות סוכר
עצם של עוף או דג (לא חובה - מסמיך את הרוטב)
אופן ההכנה
מניחים את הירקות על האש או על מחבת כבדה ומטגנים.
מוסיפים לנוזלים ומבשלים בערך 1/2 דעה - 40 דקות, מורידים מהאש ומנמיכים לאד נמוכה.
מבשלים כ-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון