הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר' פילה בקר
1. כוס חומץ בלסמי
שמן זית
מלח, פלפל לבן טחון
2. זרי רוקט או אורוגולה (ניתן להוסיף מעט חמציץ או חלמית)
שמן זית
חרדל
חומץ בן יין
200 גר גבינת פרמזן (אם אתם חצופים - נסו להוסיף גבינה כחולה או בשלה מאוד)
אופן ההכנה
מנקים, מגלגלים בניילון נצמד ומקפיאים את הפילה (לא עד הקפאה גמורה)
פורסים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על צלחת הגשה.
מכינים ויניגרט מ-משמן זית, 1/4 כמות חומץ, חרדל, מלח ופלפל.
מתבלים את הקארפצ'ו במלח, פלפל, בלסמי ושמן זית.
שוטפים את הרוקט ומייבשים. מתבלים בויניגרט ומגישים במרכז צלחת ההגשה.
מעטרים בפרמזן מגורר (ניתן להכין שבבי פרמזן בעזרת קולפן ירקות פשוט).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון