הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג נסיכת הנילוס
1 כף מיץ לימון טרי
מלח לפי הטעם
חצי כפית פפריקה חריפה
רבע כוס שמן
רבע כפית כורכום
4 פלפלים אדומים יבשים קטנים
4 שיני שום קלופות
2 כפות פטרוסלינון טרי קצוץ
10 עלי כוסברה קצוצים
1וחצי כוסות מים
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג וחותכים למנות. מנטפים עליו מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כשעה.
2. בקערה קטנה מערבבים היטב את הפפריקה, השמן והכורכום. טובלים את נתחי הדג בתערובת.
3. בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים, ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.
4. מפזרים על נתחי הדג את הפטרוסלינון והכוסברה הקצוצים, ומוסיפים את המים.
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כשעה.
6. מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון