הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר חתוך לקוביות גדולות( כל נתח לבישול ארוך)
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום מעוכות
1 פלפל אדום חריף,טרי,מגורען וקצוץ
1 בצל גדול קצוץ גס
2 ראשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות
2 ראשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים לקוביות
2 גזרים קלופים,חתוכים לאורך ל-4 חלקים ואחר-כך לפרוסות של 1 ס"מ
4 כפות רסק עגבניות מיובשות
2 כוסות יין אדום יבש או מים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1.מחממים שמן בסיר גדול וכבד,וכשחם מכניסים את קוביות הבשר,ומשחימים
אותן מכל הצדדים.מוציאים מהסיר.
2.מוסיפים לסיר את השום,הבצל והפלפל החריף ומטגנים כ-5 דקות.
3.מוסיפים את שאר הירקות לטיגון של 3 דקות בערך,ממליחים ומפלפלים.
4.מחזירים את הבשר לסיר,מערבבים,מוסיפים את הרסק ומטגנים הכל עוד שתי
דקות.
5.מרתיחים את היין,ומוסיפים לסיר.מביאים שוב לרתיחה,מתקנים תיבול,מנמיכים
אש,מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים, עד שהבשר רך לגמרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון