חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד+דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד+דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
200 גר' חמאה או מחמאה
1 כוס סוכר
3 חלמונים
2 כפות שטוחות שמנת חמוצה
300 גר' אגוזי לוז או מלך קצוצים גס
4-5 כפות דבש למריחה
לציפוי:
200 גר/ שוקולד מריר
רבע כוס חלב
שליש חבילה חמאה או מחמאה
אופן ההכנה
1. להכין בצק מ:
חמאה/מחמאה|סוכר+שמנת חמוצה+קמח+אבקת אפיה+חלמונים - לשים במקרר לשעה.
2. לרדד את הבצק ולשטח בתבנית אפיה משומנת ומקומחת בגודל 30X40
3. עם סכין למרוח את הדבש על הבצק(אם קשה להמיס מעט במיקרו)
4. לפזר אגוזים
5. לאפות 5 דק' בחום 200 מעלות ואח"כ עוד חצי שעה בחום 175 מעלות.
6. כשהעוגה עדיין חמה להכין את הציפוי ולמרוח מעל האגוזים.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון