הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי גראנד קלופים ופרוסים דק (לא מגורדים)
400 גר' חמאה מרוככת
2 כוסות סוכר
3 ביצים
2+שלושת רבעי כוסות קמח
קנמון לפי הטעם
250 גר' אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה
1. לשמן תבנית פיירקס ולפזר את התפוחים.
2. לערבב בקערה:
חמאה מרוככת+סוכר+ביצים+קמח+קנמון+אגוזים (לשמור מעט לפיזור מעל העוגה)
3. לשפוך את העיסה מעל התפוחים
4. לפזר למעלה ממעט האגוזים שנותרו+מעט קינמון
5. לאפות בחום בינוני 50 דק'
6. להחזיק את העוגה בקרור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון