חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ריבולטה כפרי בנוסח קורלאונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ריבולטה כפרי בנוסח קורלאונה - מרק שעועית לבנה בעלי מנגולד וירקות brמוסמך בלחם מדהים מדהים מדהים
מרק ריבולטה כפרי בנוסח קורלאונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ריבולטה כפרי בנוסח קורלאונה - מרק שעועית לבנה בעלי מנגולד וירקות brמוסמך בלחם מדהים מדהים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
4 בצלים בינוניים (רצוי סגולים), קצוצים
4 שיני שום, קצוצות
2 ראשי סלרי, קצוצים
1/2 ק"ג גזר קצוץ
1 קופסה של עגבניות קלופות, מסוננות שלמות
1 כוס יין לבן יבש (לא הכרחי)
250 גרם שעועית לבנה קטנה, מבושלת (ניתן להשתמש בקפואה)(לשמור את מי הבישול)
3 חבילות עלי סלק (עלים בלבד), קצוצים גס
2 ככרות לחם ג'יאבטות, ללא קרום, קרועות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
1 . בסיר גדול מחממים כמות נדיבה של שמן זית ומטגנים פטרוזיליה, שום, סלרי,
גזר ובצל במשך 30 דקות.
2 . מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 30 דקות.
3 . מוסיפים מחצית מכמות השעועית, מוסיפים את מי הבישול כדי כיסוי ומבשלים
עוד 30 דקות.
4 . במעבד מזון טוחנים את יתרת השעועית ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים מים
רותחים כדי להפוך את המרקם מדיסה למרק סמיך.
5 . מוסיפים את הלחם ועוד שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב, עד
שהלחם סופג היטב את הנוזלים ומגישים חם חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון