חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו בתנור על בסיס מתכון של מרים טלר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו בתנור על בסיס מתכון של מרים טלר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה הודו שלם
חרדל
2-3 כפות פפריקה מתוקה,
1 כף זעתר,
פלפל שחור גרוס ומלח לפי טעם
1 ראש שום כתוש
שמן זית
להשרייה:
כ-10 כוסות מים
2-3 כפות מלח בישול
אופן ההכנה
משרים את נתח החזה במי מלח למספר שעות במקרר.
מוציאים אותו ממי ההשרייה,מיבשים, מורחים בחרדל וביתר התבלינים ומטפטפים עליו קצת שמן זית.משהים במקרר מספר שעות או עד למחרת בבוקר.
(את התבלינים ניתן כמובן לשנות לפי טעם, לגרוע או להוסיף, כל אחד וטעמו).
מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים אותו בפנים עד שהתנור קר.
מוציאים מהתנור ומאחסנים במקרר.
פורסים כשהנתח קר.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון