הוראות הכנה
מרכיבים
חבילות גבינת "טבעון" (% 0)
4 ביצים
100 גרם סוכר
250 גרם קמח
1 כפית תמצית וניל משובחת
1 כף חומץ טבעי
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
שמן לטיגון עמוק
להגשה: ריבה של פירות יער (בעיקר דובדבנים), או ריבת שושנים שמנת חמוצה (עדיף "שמנת של פעם" או "קרם פרש")
אופן ההכנה
+ בסיר לטיגון עמוק מחחמים שמן בגובה 10 ס"מ.
+ בקערה מערבבים את שאר החומרים, עד לקבלת בצק מוצק למדי.
+ בידיים לחות צרים בצק כדורים בגודל כדור פינג פונג. במרכז כל כדור יוצרים חור שיראה כמו בייגל.
+ מטגנים כ-3-4 פפנאש בכל פעם עד קבלת גוון זהוב - שחום ואחיד. במהלך הטיגון הופכים פעם אחת. מוציאים מן השמן ומניחים על נייר סופג.
+ הגשה: מניחים על הפפנאש בצלחת וממלאים את החור שבמרכזם בריבה. שמים שמנת מעל ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון