חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פפנאש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל רומני מסורתי וטעים.
פפנאש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל רומני מסורתי וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילות גבינת "טבעון" (% 0)
4 ביצים
100 גרם סוכר
250 גרם קמח
1 כפית תמצית וניל משובחת
1 כף חומץ טבעי
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
שמן לטיגון עמוק
להגשה: ריבה של פירות יער (בעיקר דובדבנים), או ריבת שושנים שמנת חמוצה (עדיף "שמנת של פעם" או "קרם פרש")
אופן ההכנה
+ בסיר לטיגון עמוק מחחמים שמן בגובה 10 ס"מ.
+ בקערה מערבבים את שאר החומרים, עד לקבלת בצק מוצק למדי.
+ בידיים לחות צרים בצק כדורים בגודל כדור פינג פונג. במרכז כל כדור יוצרים חור שיראה כמו בייגל.
+ מטגנים כ-3-4 פפנאש בכל פעם עד קבלת גוון זהוב - שחום ואחיד. במהלך הטיגון הופכים פעם אחת. מוציאים מן השמן ומניחים על נייר סופג.
+ הגשה: מניחים על הפפנאש בצלחת וממלאים את החור שבמרכזם בריבה. שמים שמנת מעל ומגישים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון