הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו עגבניות אדומות ובשלות
3 י"ח פלפלים בהירים
2 י"ח פלפל חריף
חצי ראש שום מקולף וקצוץ דק
41 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
מלח
אופן ההכנה
1. את העגבניות יש לחלוט במים רותחים ולקלוף אותם, להוציא את הגרעינים ולחתוך לקוביות.
2. את הפלפלים הבהירים והחריפים יש לשרוף על הגז, לקלף, להוציא גרעינים ולחתוך
לרצועות.
3. בסיר לשים את שמן הזית והשום לטגן מעט(לא לשרוף את השום), להוסיף את העגבניות ולערבב, לבשל על אש בינונית עד שכל המים של העגבניות מתאדים.
4. להוסיף את הפלפלים והתבלינים לערבב ולבשל עוד חצי שעה ומדי פעם לערבב בכדי שלא
ידבק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון