הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם כבדי עוף טריים
2 בצלים גדולים
50 גרם מרגרינה
3 כפות קוניאק
מעט מלח ופלפל שחור
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה
לשטוף ולנקות היטב את הכבדים מהגידים. את הבצל יש לקצוץ ולטגן, להוציא מהמחבת את הבצל המטוגן ולטגן את הכבדים ולהוציא אותם מהמחבת. לצקת למחבת את הקוניאק ולבשלו כ-2 דקות.
את הכבדים, הבצל הקוניאק והתבלינים יש להעביר למעבד מזון לרסק למחית חלקה. להוסיף בהדרגה את המרגרינה בטעם חמאה.
לקחת תבנית מאורכת חד פעמית לשים בתוכה את התערובת לנער היטב כדי למנוע כניסת אויר, לכסות ולהניח במקרר ל-24 שעות לפחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון