הוראות הכנה
מרכיבים
5 י"ח כרעיים עוף ( עדיף ללא עור)
6 י"ח ראשי בישבש (שומר) חתוכים לרבעים
בצל גדול חתוך לרצועות
5 שיני שום קצוץ
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
חצי כוס שמן
חצי כוס מים.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן. כאשר משחים מוסיפים את חתיכות העוף ומשחימים אותם מכל הכיוונים לאחר מכן מוסיפים את הבישבש וממשיכים להשחים עוד כמה דקות. בסוף מוסיפים את התבלינים והמים מביאים לרתיחה בסיר עם מכסה ומנמיכים את האש לאש נמוכה למשך 20 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים בבישול עוד כ-10 דקות. מגישים חם...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון