הוראות הכנה
מרכיבים
5 י"ח כרעיים עוף
20 פקעות תפוח אדמה ירושלמי מקולף ושטוף היטב
בצל בינוני קצוץ
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1/2 ראש שום פרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה
כפית שטוחה כורכום
מלח/פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להשחמה , הוסיפים את העוף ומטגנים אותו מכל הכיוונים עד להשחמה.
מסדרים את חתיכות העוף כך שיכסו את תחתית הסיר ומעל מוסיפים את התפו"א הירושלמי פורסים את השום ומפזרים, שמים את התבלינים והכוסברה,מוסיפים 1/2 כוס מים או עד גובה העוף, מכסים ומרתיחים. לאחר ההרתחה מורידים את האש לנמוך - ללא הרמת המכסה-וממשיכים לבשל כ - 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון