הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג חזה עוף טחון
1 בצל בינוני
2 שיני שום
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
כוסברה ופטרוזיליה לפי הטעם
פלפל שחור
אגוז מוסקט
קושט (מסיה)
פלפל אנגלי
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל החומרים ביחד את הבצל לגרור על פומפיה גסה, את השום לגרור בפומפיה דקה ,לערבב הכל ולהשהות כשעה במקרר למיזוג הטעמים.
לאחר מכן, לוקחים מחבת ומחממים השמן, יוצרים קציצות ומטגנים טיגון קל.
ניתן לאכול אותן מטוגנות או להכניסם לרוטב עגבניות מבושל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון