הוראות הכנה
מרכיבים
לכבדים:
שמן זית לטיגון
21 ק"ג כבדי עוף
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב:
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
מעט מים
כף גדושה של ריבת בצל
3 י"ח תאנים מיובשות קצוצות דק
4 כפות יין אדום יבש
להגשה:
פרוסות לחם מטוגנות בשמן זית ( פרוסה לכל מנה )
צנוברים קלויים
אופן ההכנה
הרוטב:
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חומרי הרוטב מערבבים ומצמצמים.
הכבד:
לטגן את הכבד טיגון מינימלי בשמן זית, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
הגשה:
לסדר בצלחת את פרוסת הלחם המטוגנת מעל להניח את הכבדים.
לשפוך על הכבדים שלוש כפות מהרוטב, לפזר מעט צנוברים ומעט מלח ים גס ופלפל גרוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון