הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 כרישות-כולל החלק הירוק הראוי לאכילה
6-7 ליטר מים
2-3 כפות מרק עוף או מרק בטעם בשר-מה שמעדיפים
4 כפות סולת
מלח+פלפל
מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. פרוס את הכרישות לפרוסות ולטגן במעט שמן זית עד שהכרישה רכה
2. להוסיף מים+אבקת מרק+תבלינים לפי הטעם
3. להוסיף את הסולת ולערבב.
4. לבשל כ-שלושת רבעי השעה.
5. אם אוהבים מרק סמיך-ניתן להוסיף עןד מעט סולת.
6. לגבי הדיאטתי-כמובן להפחית מכמות הסולת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון