חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב אגוזים - באז'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ברוטב אגוזים - באז'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף בינוני , צלוי
1 כוס אגוזי מלך , טחונים
8 שיני שום, מעוכות
פפריקה חריפה
מלח לפי טעם
2 כוסות מים רתוחים .
אופן ההכנה
שמים את העוף בתבנית וצולים בתנור חם במשך חצי שעה , עד שישחים ויתרכך .
הופכים את העוף במחצית זמן הצליה שמים את האגוזים ואת השום בקערה בינונית.
מוסיפים פפריקה ומלח ומועכים את האגוזים ביד עד שיוצא מהם השמן .
מסננים את השמן לקערית קטנה ושומרים .
מוסיפים לתערובת האגוזים את המים ומערבבים לעיסה אחידה .
חותכים את העוף לנתחים ומסדרים בכלי גשה עמוק .
יוצקים על נתיחי העוף את עיסת האגוזים ומטפטפים את שמן האגוזים .
משהים כשעה במקום קריר ומגישים קר, בתוספת ר''ומי.
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון