הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
250 גר' קמח רגיל+חצי שקית אבקת אפיה
125 גר' אבקת סוכר
125 גר' חמאה רה
1 ביצה
1 כפית תמצית ויל
מילוי הדובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים מגולענים מסוננים
1 כף קורנפלור
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להכין בצק להשהות במקרר חצי שעה.
2. לרפד תבנית לפאי מס' 26.
3. לאפות כ15 דק'.
4. להניח את הדובדבנים על הבצק האפוי.
5. להרתיח 1 כוס סירופ-אחרי הרתיחה להוסיף קורנפלור מעורבב במעט סירופ קר להמשיך
לערבב עד שהרוטב מסמיך.
6. לשפוך על הדובדבנים
7. לאפות עוד 10 דק'.
8. להקציף שמנת מתוקה+1 כף סוכר ולמרוח .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון