הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר 1 בדגי או מיץ ענבים טהור
1/4 קג קמח
אופן ההכנה
מערבבים עם מקסר את הקמח והמיץ קודם ב 2 כוסות מיץ שלא יהיו גושים אחר כך מוסיפים
את כל המיץ כשהמיץ הומוגני בלי גושים מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. פלמושי מתחיל להסמיך ומשנה צבע. כשמתחיל לרתוח זה הזמן להוסיף אגוזי מלך
חתוחים. ( אם רוצים ) אם מוסיפים אגוזים אפשר להכין מזה משהו דומה לצ'ורצ'חלה.
כש מעבירים את הפלמושי על הצלחת. מכסים אותו בבד ומייבשים לכמה ימים. חותחים בקוביות
ויש לכם מעדן צ'ורצ'חלה מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
בלי אגוזים זה פלמושי אוריגינל. אחרי רתיחה ראשונה מבשלים עד להסמכה רצויה
בערך עוד 5-8 דקות
מעבירים לצלחות ונהנים מכל טיפה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון