הוראות הכנה
מרכיבים
10פלפלים אדומים וצהובים
1 בצל גדול
כוס אורז ריזוטו
300 גרם בשר טחון מעורב עם כבש
2 כפות רסק עגבניות
1 ביצה
כפית סוכר
מלח,פלפל שחור
בהרט
חומרים לרוטב
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
1 בצל חתוך דק
שמן לטיגון
סוכר
2 כפות מרק עוף
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. רוחצים את הפלפלים.
2.פותחים מלמעלה ומוציאים את העוקץ והגרעינים.
הכנת המילוי
1. מטגנים בצל בסיר שיתאים לכמות הפלפלים.
2. רוחצים ומייבשים את האורז ומוסיפים לבצל המטוגן.ממשיכים לטגן מעט. מסירים מהאש ומערבבים עם הבשר הטחון,רסק עגבניות,ביצה ותבלינים.
3. מכינים את הרוטב:מטגנים את הבצל,מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות,קצת סוכר,פלפל שחור גרוס,מלח ומרק עוף, מערבבים ומבשלים.
4. ממלאים את הפלפלים ומכנסים לסיר עם הרוטב המתבשל,כאשר הפלפלים עומדים בצפיפות בתוכו. מבשלים על אש קטנה כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון