חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חומיות שוקולד מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומיות שוקולד מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס קמח רגיל
1/2 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
1 כוס פקאנים או פיסטוקים קצוצים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים, טרופות קלות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ומברישים תבנית בגודל 30*20 בחמאה מומסת.
2. מנפים קמח וקקאו לקערה גדולה, ומערבבים עם סוכר ואגוזים. מערבבים היטב ויוצרים גומה במרכז.
3. נעזרים בסכין חדה לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות. מוסיפים את פיסות השוקולד לרכיבים היבשים.
4. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומוסיפים לרכיבים היבשים עם וניל וביצים. בוחשים עד שהרכיבים מעובבים היטב.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות. משהים בצד למשך 2 שעות לפני שחותכים.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון