הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס קמח רגיל
1/2 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
1 כוס פקאנים או פיסטוקים קצוצים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים, טרופות קלות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ומברישים תבנית בגודל 30*20 בחמאה מומסת.
2. מנפים קמח וקקאו לקערה גדולה, ומערבבים עם סוכר ואגוזים. מערבבים היטב ויוצרים גומה במרכז.
3. נעזרים בסכין חדה לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות. מוסיפים את פיסות השוקולד לרכיבים היבשים.
4. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומוסיפים לרכיבים היבשים עם וניל וביצים. בוחשים עד שהרכיבים מעובבים היטב.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות. משהים בצד למשך 2 שעות לפני שחותכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון