הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2.5 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
6 כפות קקאו
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1.5 כוסות מיץ תפוזים
4 ביצים
1/4 1 כוסות שמן
לקרם:
4 כפות קקאו
5 כפות מים
4 כפות סוכר
50 גרם מרגרינה או מחמאה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
לערבב היטב את כל החומרים היבשים.
לערבב היטב (בנפרד!) את כל החומרים ה``רטובים``.
לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה.
לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
הכנת הקרם -
להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק.
אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם.
הערות:
1) את העוגה לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת.
2) העוגה יוצאת מאוד רכה ומאוד טעימה
3) ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון