הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
חבילה מרגרינה "גולד בנד"
1 ורבע כוס סוכר
כפית תמצית וניל
200 גרם גבינה לבנה 9%
חבילה קטנה קמח תופח
ריבת תות שדה
אופן ההכנה
מערבבים הכל. משמנים תבנית עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ. שמים חצי מכמות התערובת בתבנית ומיישרים, מורחים בריבת תות שדה על חלק מהתערובת. אח"כ מכסים בשארית התערובת מעל הריבה ואופים בחום בינוני עד שהעוגה משחימה. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון