הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים גדולים
¾- ½ כפית מלח
¼ -½ כפית פלפל שחור
4 כפות קמח
2 בצלים בינוניים
½ כוס שמן לטיגון
4 ביצים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה לחום בינוני נמוך ( 150°c).
קולפים את תפוחי האדמה והבצלים הגדולים ומגררים במגררת דקה לקערה רחבה. מוסיפים את המלח, הפלפל והקמח ובוחשים היטב.
קולפים את שני הבצלים הבינוניים וקוצצים דק
ממיסים את השומן במחבת בינונית, ומטגנים בו את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון חום-זהבהב. מוסיפים את הבצלים המטוגנים אל תערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית חסינת אש ומחממים אותה בתנור או על הכיריים. משטחים בה את התערובת המוכנה. אופים בתנור( 150°c) כ-35 דקות.
מגישים חם.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון