הוראות הכנה
מרכיבים
רוטב פסטו
4 כוסות דחוסות של עלי בזיליקום נטולי גבעולים 4 שיני שום
מלח גס, פלפל שחור
150 גרם צנוברים קלויים קלות (השרופים יעניקו טעם חזק מידי)
150 גר` גבינת פרמזן אמיתית, מגוררת רק לפני הכנת הרוטב
2 כוסות שמן זית- בערך
אופן ההכנה
מרסקים יחדיו את כל המרכיבים, מקפידים שיהיה מספיק שמן להפוך את הכל לעיסה חלקה, אבל שהתערובת תהיה אחידה- שלא יפרדו הבזיליקום והשמן
( ובזה עוזרים המלח ושאר המוצקים)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון