הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות קמח תופח
1 גביע לבן או אשל
1 ביצה
2 כפות גדושות סוכר
1 כפית תמצית רום
קורט מלח
קורט אבקת סודה לשתיה
-----------------------
ריבה למילוי.
אבקת סוכר לזרייה
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
לערבב בקערה את כל החומרים לסופגניות. לחמם שמן
עמוק בסיר רחב ושטוח. לקחת כף גדושה מהבלילה ובעזרת
כף נוספת להחליק לתוך השמן החם. מטגנים את הסופגניה משני
צדדיה. מוציאים את הסופגניה בעזרת כף מחוררת ומעבירים למגש
מרופד בנייר סופג.
מזריקים ריבה לתך הסופגניות ובוזקים אבקת סוכר. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון