חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להשתמש באיטריות Pappardelle (פפרדלה) של Barilla. האיטריות הם מקמח סמולינה מחיטת דורום.
פשטידת איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להשתמש באיטריות Pappardelle (פפרדלה) של Barilla. האיטריות הם מקמח סמולינה מחיטת דורום.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת איטריות ביצים רחבות
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
3 ביצים
50 גר' חמאה
150 גר' גבינת עמק מגורדת
30 גר' קשקבל מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל את האיטריות 5 דק'
לשטוף ולסנן.
להעביר לקערה גדולה.
להוסיף את המצרכים ,למעט הקשקבל והחמאה.
לערבב היטב.
לשמן תבנית 30X20 ס"מ.
להעביר את התערובת לתבנית המשומנת.
לפזר למעלה את גבינת הקשקבל, ולפזר את החמאה בחתיכות.
לאפות בחום של 180°c עד להזהבה (כ-½ שעה).
מגיש: yafa
מקור: עצמי
שתף את המתכון