הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות כרעיים (אפשר להשתמש גם בחזה עוף)
50 גרם חרדל
50 גרם דבש
2 כפיות שום כתוש
תבלין לגריל
כפית אבקת מרק עוף
מעט מים
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הדבש החרדל השום אבקת המרק ומעט מים על מנת שהרוטב לא יהיה סמיך.
מניחים במגש נירוסטה (אפשר חד פעמי) את העופות ומורחים את הרוטב עם מברשת.
לאחר שהעוף מרוח יש לפזר מעליו את התבלין לגריל.
כדי להשאיר את העופות במקרר לפני כניסתם לתנור למספר שעות, על מנת שהעופות יספגו את המרינדה.
הכנסה לתנור אפיה לחום 160 מעלות לשעה, לאחר שעה מדליקים בתנור את הגריל להשחמה לעוד 20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון