הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה :
1 גביע אשל
2 ביצים
כוס וחצי קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
כוס ורבע סוכר
לסירופ :
1 כוס מים רותחים
חצי כוס סוכר
לקרם :
2 חבילות שמנת מתוקה
4 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לעוגה
2. אופים בחום בינוני 20 דקות
3. מכינים את הסירופ ע"י המסת הסוכר במים הרותחים (ניתן להוסיף לסירופ מעט רום או ליקר)
4. שופכים את הסירופ על העוגה החמה
5. אחרי שהעוגה התקררה מקציפים את השמנת ביחד עם סוכר הוניל ומצפים את העוגה
6. ניתן לקשט באגוזי מלך, דובדבנים, סירופ שוקולד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון