הוראות הכנה
מרכיבים
קלתית של 2 שכבות בטעם וניל (אם קונים קלתית של פאי- רק 1 פודינג + 1 ג'לי)
2 פודינג וניל של "אוסם"
2 ג'לי של "אוסם" בטעם: תות/ אננס/ משמש
קופסת שמורים גדולה של משמש או אננס
אופן ההכנה
מניחים את הקלתית על צלחת הגשה.
אם הקלתית מחולקת ל-2 : שופכים מעט מהרוטב של השימורים על הקלתית(להרטיב אותה מעט), מורחים פודינג, ומניחים שיכבה של פרי (שומרים שיהייה מספיק גם לשיכבה השניה)
מניחים מעל את הקלתית השניה, שופכים גם עלייה מעט רוטב מהשימורים, מורחים פודינג, ומניחים פרי, מעל הכל שופכים את הג'לי (מחכים שיתקרר מעט, אחרת הוא נוזל מהעוגה )
ומכסים את כל העוגה (גם מהצדדים) עם ג'לי.
אם הקלתית היא של פאי: עושים אותו הדבר אך עם שיכבה אחת.
שמים במקרר לשעתיים או יותר - שיתקרר
ובתאבון!!!
עוגה זו תמיד מוצלחת!!!
מגיש:
מקור: סבתא אלוירה
שתף את המתכון