הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה ערבית
1 חסה מסולסלת
1 חסה אדומה
1 חבילה עלי רוקט
1 חבילה ריחן אדום
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
15 עגבניות שרי חצויות
חופן נדיב של נבטים טריים
1 אננס גדול
מיץ מתפוז אחד
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן זית
מעט מלח
½1 כפות סוכר
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי החסה, הרוקט, הריחן והנבטים ומייבשים. קורעים את עלי החסה ביד ומניחים בקערה. מוסיפים את הרוקט, הריחן, העגבניות, הפטריות והנבטים. קולפים את האננס, חוצים לשניים ומוציאים את הליבה שלו. חותכים את בשר האננס לקוביות ומוסיפים לקערה.
בצנצנת שמים את מיץ התפוזים, החומץ, השמן, המלח והסוכר. סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב לקבלת רוטב אחיד. יוצקים את הרוטב על הסלט בקערה ומערבבים. מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון