הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון (רצוי הבשר של הצלעות)
חצי ק"ג בשר עוף טחון
7 פטריות שמפיניון טריות קצוצות דק מאוד
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
2 שיני שום קצוצות דק מאוד
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק מאוד
15 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
50 גרם בייקון קצוץ דק מאוד (למי ששומר כשרות ניתן להחליף בחזה אווז מעושן)
2 פרוסות לחם שחור רטובות ומפוררות דק
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף תבלין "ראס אל חנות"
מעט פפריקה
1-2 כפיות מלח (לפי הטעם)
1 כפית רסק עגבניות
1 כף שמן זית
שמן צמחי לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים, למעט השמן לטיגון, בקערה גדולה ומניחים במקרר למשך כשעה.
מחממים במחבת גדולה את השמן לטיגון. קורצים מתערובת הבשר עיגולים יפים ומשטחים אותם מעט. מניחים את כדורי הבשר המשוטחים בשמן החם ומטגנים היטב משני הצדדים.
חוזרים על הפעולה עד שנגמרת כל תערובת הבשר בקערה. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון