הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
50 גרם מרגרינה (או חמאה, או 3 כפות שמן זית נוספות)
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות בקליפתם
200 גרם תרד חתוך לרצועות
1 כוס פרחי כרובית
3 בצלים ירוקים קצוצים
5 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס אפונה קפואה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס ריחן קצוץ(אם רוצים)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
6 שיני שום קצוצות
1 כוס כרוב חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
10 כוסות מרק עוף צח
להגשה:
300 גרם רביולי או טורטליני מוכנים, ממולאים בתרד
אופן ההכנה
1. ממיסים את השמן והמרגרינה בסיר כבד. מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
2. מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
3. מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
מגיש:
מקור: מוסף שף של לאשה
שתף את המתכון