חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות איטלקי עם רביולי או טורטליני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות איטלקי עם רביולי או טורטליני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
50 גרם מרגרינה (או חמאה, או 3 כפות שמן זית נוספות)
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות בקליפתם
200 גרם תרד חתוך לרצועות
1 כוס פרחי כרובית
3 בצלים ירוקים קצוצים
5 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס אפונה קפואה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס ריחן קצוץ(אם רוצים)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
6 שיני שום קצוצות
1 כוס כרוב חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
10 כוסות מרק עוף צח
להגשה:
300 גרם רביולי או טורטליני מוכנים, ממולאים בתרד
אופן ההכנה
1. ממיסים את השמן והמרגרינה בסיר כבד. מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
2. מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
3. מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
מגיש: mellow
מקור: מוסף שף של לאשה
שתף את המתכון