הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קצוצים גס
2 שיני שום מעוכות או קצוצות דק
3 גזרים
3 תפוחי אדמה קטנים או שניים בינוניים
3 קישואים או זוקיני
1 כוס עדשים ירוקים מבוררים ורחוצים
מלח ופלפל לפי הטעם
כף או שתיים אבקת מרק עוף פרווה
2-3 עלי דפנה
2-3 כפות שמן
אופן ההכנה
. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבצל עד שנהייה
שקוף. מוסיפים את השום המעוך.
2. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1x1 ס"מ ומוסיפים לבצל
המטוגן. מוסיפים גם את העדשים הירוקים.
3. מוסיפים מים לכיסויי הירקות ואת אבקת המרק ועלי הדפנה.
ומבשלים עד שהירקות כולם רכים.
4. מתקנים תיבול ומוסיפים מים אם צריך.
מגיש:
מקור: פורום מתכונים - bali
שתף את המתכון